Gimnazijos mokiniai Šventojoje

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-09-03
  • Kategorija: Renginiai

Vasaros stovykla

Liepos 11 dieną prasidėjo ilgai laukta "Energetiko" stovykla. Joje dalyvavo penkiolika mokinių iš 5 ir 8 klasės. Stovykloje užimtumu rūpinosi labai linksmi ir protingi vadovai. Stovyklos metu nebuvo laiko nuobodžiauti: maudėmės jūroje, šokome diskotekoje, rungtyniavome įvairių sporto šakų varžybose, dalyvavome protmūšyje, rungėmės talentų ir madų šou. Visi buvusieji "Energetiko" stovykloje, džiaugiasi turiningai išnaudotu laiku ir dėkoja už pasitaikiusią galimybę patirti didelį vasaros nuotykį.

Nuoširdžiai dėkojame mūsų rėmėjui verslininkui Vladui Stanevičiui, kuris padovanojo kelialapius į šią nuostabią stovyklą. AČIŪ!

Greta Jarmalavičiūtė (8a)

„Stovykla man labai patiko. Puikus vadovų bendravimas su stovyklautojais, geras maitinimas, gražus stovyklautojų tarpusavio bendravimas ,buvo įdomi veikla buvo. Mielai dar karta apsilankyčiau tokioje stovykloje!"

„Šios vasaros stovykloje "Energetikas" man labai patiko, buvo daug įdomių užduočių, daug įdomios veiklos. Susipažinome su daug naujų ir įdomių žmonių. Nuoširdžiai dėkoju tam, kas dovanojo kelialapį į šią nuostabią stovyklą. Buvo puiki progapabūti prie jūros. Ačiū!"

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos