Jau turime atstovę į Mokinių parlamentą!

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-04-07
  • Kategorija: Renginiai
Vakar į Alytų rinkosi kandidatai-rinkikai į Lietuvos mokinių parlamentą. Kaip žinote, mūsų mokykloje rinkimus laimėjo Indrė Ožalinskaitė. Jai ir teko garbė atstovauti mūsų mokyklai. Indrei sekėsi puikiai, ji rinkimus laimėjo. Dabar mes ir visas mūsų rajonas turi „kietą“ atstovę Mokinių parlamente. Linkime tau, Indre, sėkmės.

Į rinkimus su šūkiu: Laimingas mokinys – Laimingas mokytojas – Laiminga mokykla!

Vakar Į Alytų susirinko 13 kandidatų, tačiau atstovauti mūsų rajonui Mokinių parlamente skirta tik viena vieta. Įvyko trys turai. Pirmajame kandidatai pristatė savo programą, atsakinėjo į klausimus. Vyko balsavimas. Kiekvienas kandidatas rinkikas turėjo po du balsus. Žinoma, galėjo balsuoti ir už saveJ Taigi poantrojo turo liko tik keturi pretendentai, kurie gavo daugiausia balsų. Tarp jų liko ir Indrė.

Komisija, kuriai pirmininkavo mūsų mokyklos istorijos mokytojas Vytautas Skendelis ir atstovas iš kiekvienos mokyklos, dvi kandidates iš karto anuliavo. Viena jau turi 17 metų, kita išsikelia mokytis į Alytų. Į jų vietą, komisijos sprendimu, buvo parinkti du kandidatai-rinkikai. Įvyko trečiasis turas.

Indrė gavo 7 balsus (60 proc.) ir laimėjo rinkimus!

Rinkimus stebėjo vyr. specialistė Vilija Zubrauskienė ir atstovai iš Daugų ir Butrimonių.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos