Daugų Vlado Mirono gimnazija - Mokyklų edukacinių erdvių konkurso nugalėtoja

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2022-10-17
  • Kategorija: Didžiuojamės

Spalio 14 d. Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras kartu su Vilniaus universiteto botanikos sodu, surengė tarptautinę edukacinių erdvių konferenciją „Biologinė įvairovė ir menas: mokyklų edukacinių erdvių galimybės“. Renginyje dalyvavo virš 120 edukacinių erdvių kūrėjų iš visos Lietuvos ugdymo įstaigų.

Šių metų konferencija buvo ypatinga – jos pabaigoje buvo apdovanotos Mokyklų edukacinių erdvių 2022 metų konkurso nugalėtojos. Trims dešimtims mokyklų buvo įteiktos nugalėtojų lentelės ir dovanos.

Daugų Vlado Mirono gimnazijos bendruomenės pastangos kuriant edukacines erdves neliko nepastebėtos ir 2022 m. respublikiniame Mokyklų edukacinių erdvių konkurse esame įvertinti ir pripažinti.

Mūsų gimnazijai tai pirmas laimėjimas Mokyklų edukacinių erdvių konkurse 2022. LMNŠC Gamtinio ir ekologinio ugdymo skyriaus atminimo lentelė ir Vilniaus universiteto botanikos sodo dovana - Japoninė magnolija atkeliavo į Daugų Vlado Mirono gimnaziją.

Tai motyvuoja toliau kurti edukacines erdves, puoselėti savo aplinkas, skatina augti ir dalintis gerąja patirtimi. Ačiū gimnazijos mokytojams, darbuotojams ir mokiniams puoselėjant ir grąžinant gimnazijos edukacines erdves.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos