Daugų Vlado Mirono gimnazija šventė mokslo metų pabaigą

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2019-06-21
  • Kategorija: Didžiuojamės

Daugų Vlado Mirono gimnazija šventė mokslo metų pabaigą

Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazija mokslo metus užbaigė tradiciniu renginiu „Gimnazijos garbė 2019“. Tai labai graži šventė, kurią veda gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius, direktoriaus pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė bei vyresniųjų klasių mokiniai. Labai džiugu, kad turininga ir prasminga šventė kasmet pritraukianti vis daugiau dalyvių bei žiūrovų. Tai  renginys, kuriam gimnazijos bendruomenė ruošiasi per visus mokslo metus. Juk apdovanojimai, pagyrimo raštai įteikiami tiems mokiniams, kurie daug mokėsi, atkakliai ir ryžtingai dirbo.

Visus šventės dalyvius pradžiugino ir nustebino tai, kad scenoje dainavo, šoko ne tik mokiniai, bet ir jų tėveliai. Garsūs aplodismentai aidėjo penktokams ir jų tėveliams, sušokusiems valsą.

Šventėje dalyvavo garbūs svečiai: Daugų parapijos klebonas Vidas Jelinskas, Alytaus rajono savivaldybės tarybos narys Danielius Jakubavičius, Daugų seniūnijos seniūnė Irma Kašėtienė bei Gintaras Slavinskas – menininkas, entomologas, tolimas Vlado Mirono giminaitis. Svečiai sveikino mokinius bei mokytojus, linkėjo jiems neprarasti drąsos, siekti savo tikslų bei... turiningos ir linksmos vasaros.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos