Sveikiname konkurso „Įjunk Kalėdas!” pirmojo etapo nugalėtojas

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2020-01-21
  • Kategorija: Sveikinimai

Daugų Vlado Mirono gimnazijos teatrinukės Austėja Ivanauskaitė, Gabija Gudaitytė, Lina Vilkaitė prisijungė prie startavusio „Prisijungusi Lietuva” skaitmeninio konkurso jaunimui „Įjunk Kalėdas!” ir sukūrė filmuką. Merginų darbas pateko į antrąjį – nacionalinį etapą.

Šis konkursas kvietė 14-29 metų, smalsius, kūrybiškus, gyvenančius skaitmeninėmis technologijomis ir savo žinias pasiruošusius panaudoti kuriant Kalėdų tematikai skirtus originalius darbus, jaunuolius.

Konkurso tikslas – pasitelkus kūrybiškumą ir meninę saviraišką plėtoti informacinių technologijų pažinimą, skatinti jaunimą kūrybiškai naudoti ugdymo procese jau įgytus skaitmeninius įgūdžius siekiant, kad konkurso metu įgyta patirtis vėliau skatintų juos rinktis su IRT naudojimu susijusias profesijas – kompiuterinės ir trimatės (3D) grafikos, vaizdo įrašymo, virtualiosios realybės kūrimo srityse.

Konkurso iniciatorius – projekto „Prisijungusi Lietuva“ partneris asociacija „Langas į ateitį“, konkurso rengėjas – VšĮ Informacijos technologijų mokymo centras.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos