Verslo dovana – Daugų Vlado Mirono gimnazijai

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-09-11
  • Kategorija: Renginiai

Verslo dovana - Daugų Vlado Mirono gimnazijai, Lietuvos laisvos rinkos instituto mokymo priemonė „Ekonomika per 31 valandą"

Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazijoje svečiavosi „Dojus Agro" įmonės atstovai. Susitikime su gimnazijos mokiniais „Dojus Argo" atstovai pristatė savo įmonę, pasidalijo gerąja patirtimi ir įteikė naujausius ekonomikos vadovėlius. „Dojus Argo" - „Mes už inovatyviausias ir geriausias mokymosi priemones! Stengiamės, kad Lietuvos vaikai turėtų pačias geriausias mokymosi sąlygas, nes tai - mūsų auganti ateitis. Dėl šios priežasties net keturioms mokykloms Jurbarko ir Alytaus rajonuose padovanojome Lietuvoje visuose rajonuose taip trūkstamus ekonomikos vadovėlius „Ekonomika per 31 valandą". Tai pasaulyje pripažinta ir net tris tarptautinius apdovanojimus pelniusi mokymosi priemonė 9-10 klasių mokiniams sukurta lietuvių autorių!"

Tikime, kad vaikams mokantis ekonomiką inovatyviau, ne visiškai tradiciniu būdu šis mokslas taps patrauklesniu ir įdomesniu bei lengviau suprantamu.

Susitikime aptartos tolesnio bendradarbiavimo gairės - pažintinės išvykos į „Dojus Argo" įmonę, edukacinių programų galimybes. Bendradarbiavimas - tai nauji žingsniai verslumo ugdymo link.

Ekonomikos mokytojas Modestas Raudonis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos