„Gimnazijos garbė 2017“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-06-02
  • Kategorija: Renginiai

„Gimnazijos garbė 2017“

mūsų gimnazijoje

Renginys prasidėjo trumpa, bet prasminga gimnazijos teatrinukų kompozicija „Batų istorija“, kuri šventės dalyviams atskleidė, kaip svarbu išsaugoti savo tapatumą, nebijoti būti savimi, saugoti savo svajones ir drąsiai jas įgyvendinti. Tarytum pratęsdamas mokinių kompozicijos mintį gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius sveikino nominantus ir linkėjo jiems ryžtingai siekti savo tikslų, mokslo aukštumų, nesiliauti domėtis pasauliu ir drąsiai žiūrėti į ateitį. Direktorius pasidžiaugė, kad septintus metus vykstantis renginys kasmet tampa populiaresnis ir pritraukia vis daugiau dalyvių bei žiūrovų.

Labai džiugu, kad gimnazijos šventėje dalyvavo garbingi svečiai: Alytaus rajono savivaldybės mero patarėjas Ramūnas Bielevičius, Alytaus rajono savivaldybės tarybos narė Ramunė Gaisrienė, Daugų Dievo Apvaizdos klebonas Vidas Jelinskas bei VšĮ „Kretingos maistas“ Pietų regiono direktorė Reda Uleckienė. Nuoširdžius Alytaus rajono savivaldybės mero Algirdo Vrubliausko bei Seimo nario Lauryno Kasčiūno sveikinimus perdavė mero patarėjas ir gimnazijos direktorius.

Renginio pradžioje pagyrimo raštais ir atminimo dovanėlėmis buvo apdovanoti šių mokslo metų pirmūnai.

Kaip ir kasmet, mokiniams įsteigti trijų pakopų apdovanojimai: mažieji, vidutiniai ir didžiausi. Tai gražios ir originalios stiklinės statulėlės. Sunku būtųišvardinti visus, kurie buvo paminėti, pagirti ar nominuoti. Tačiau pačius aukščiausius įvertinimus reikėtų pristatyti. Taigi šiemet įteiktos trys didžiausiosios nominacijos. Pirmoji skirta MMB (mokinių mokomosios bendrovės) „C&te“ įkūrėjoms - Gretai Jarmalavičiūtei, Gabijai Zapolskaitei, Gabijai Mickonytei, Alvitai Kelmelytei, Karolinai Jakubavičiūtei, Lukrecijai Mačionytei. Antroji - „C&te“ merginų ekonomikos mokytojui Modestui Raudoniui. Ir trečioji nominacija skirta Gretai Jarmalavičiūtei (IIag) už sėkmingą dalyvavimą ir laimėjimus konkursuose, olimpiadose bei varžybose.

Šventėje buvo pagerbti aktyviausi, iniciatyviausi tėveliai. Nominacijos buvo įteiktos Ritai ir Martynui Sabaičiams bei Lijanai ir Vidui Balkams. Pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė nuoširdžiai dėkojo visiems tėveliams už pasitikėjimą gimnazija, už aktyvų dalyvavimą jos gyvenime, už iniciatyvas ir pagalbą.

Linksmai ir valiūkiškai scenoje nuvilnijo gimnazijos mokinių tarybos inicijuota ir įgyvendinta idėja „Apdo 2017“. Mokinių taryba išdalijo net 10 nominacijų: „Metų pradinukas“, „Metų šukuosena“, „Metų mokytoja“...

Renginį praskaidrino linksma pradinukų dainelė „Labas“, elegantiškasis „Polonezas“, gražiai dainavo Ibg ir IIag klasės mokiniai.

Iškilmingos šventės pabaigoje į sceną buvo pakviesti visi gimnazijos mokytojai, sąžiningai ir atsakingai dirbę su savo mokiniais per visus mokslo metus. Vaikams jie palinkėjo, kad vasaros atostogų metu pakaktų laiko: „Laiko iššūkiams. Tinginystei. Paieškoms. Tobulėjimui. Pokštams. Neskausmingoms klaidoms, kelionėms, knygoms...“

„Gražių, šiltų ir turiningų dienų!”- renginio pabaigoje džiaugsmingai sušuko šventės vedėjai - Gabija Zapolskaitė (IIag) ir Elonas Sabandirovas (IIag).

O po gražaus renginio visų laukė staigmena – Alytaus teatro spektaklis vaikams ir panašiems į juos „Ambrozijus, Purkis ir...“

Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija





Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos