Motyvacinis jaunimo forumas „TAVO ATEITIES VIZIJA"

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-05-15
  • Kategorija: Renginiai

Motyvacinis jaunimo forumas „TAVO ATEITIES VIZIJA"

Gegužės 12 d., „Siemens" arenoje kurti istoriją ateičiai, kurioje svarbiausias herojus yra šių dienų Lietuvos jaunuolis, pakvietė žymiausi šalies visuomenės, verslo bei pramogų pasaulio veikėjai. Tai - dainininkas Merūnas Vitulskis („Būk savimi"), lektorius Ignas Bakėjus („Tiesiog pradėk"), atlikėja Simona Nainė („Daryk daugiau, nei galvoji, kad gali"), renginių vedėjas Saulius Bagdonas („Surask mėgstamą veiklą"), verslo konsultantas Justas Pikelis (Uždirbk iš to, ką moki geriausiai"), sveikuolis Mindaugas Vidugiris („Svajok ir nebijok"), lenktynininkas Benediktas Vanagas („Perženk ribas ir siek neįmanomo"), žurnalistas ir rašytojas Andrius Tapinas („Įsipareigok ir veik"), verslininkas Ilja Laursas („Išnaudok visas galimybes"), kunigas Algirdas Toliatas („Suteik gyvenimui prasmę"), aktorė Eglė Jackaitė („Klausyk širdies").

Šiame motyvaciniame jaunimo forume dalyvavo ir mūsų gimnazistų būrys (7-8 kl. ir Ig-IIIg kl.)

„Noriu tikėti, kad ateitis priklausys kūrėjams - drąsiems, laisviems, nesuvaržytiems žmonėms. Kad užaugs nauja kūrėjų karta - jie kurs pasaulį - kitokį - nuspalvintą ryškiausių vaizduotės potėpių, kupiną atradimų džiaugsmo ir trykštančio polėkio kurti," - renginį įkvepiančiais žodžiais pradėjo jo pagrindinė organizatorė, judėjimo „Kūrėjų karta" iniciatorė ir viena iš vedėjų- Socialinių Mokslų Kolegijos direktorė Gabija Skučaitė.
Įkvepiančios istorijos, motyvaciniai pranešimai ir pirmąkart Lietuvoje organizuojami jaunųjų kūrėjų apdovanojimai „Kūrėjų karta" mums neleido nuobodžiauti. Net 10-yje kūrybos kategorijų buvo išrinkti geriausi nominantai ir apdovanoti Jaunojo kūrėjo skulptūrėle ir 1000 eurų stipendija.

Sklandanti intriga, kad verta būti renginyje iki pabaigos, mūsų nenuvylė. Labai visi džiaugėmės, kai iškilmingos ceremonijos metu buvo apdovanota ir mūsų gimnazistė Greta Jermalavičiūtė - nominacija „Jaunasis išradėjas" . Ji viena iš 10 jaunųjų kūrėjų, gavusi vardinę „Jaunojo Kūrėjo" statulėlę ir finansinę stipendiją.

Renginį vedė jaunimo mylimi radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius bei SMK direktorė Gabija Skučaitė. Forumo dalyvius šildė muzika: Rosita Čivilytė, Jurga Šeduikytė, Monika Pundziūtė, Vidas Bareikis, Petras Daunys, grupė „Discovery" ir kt.

Už sudarytas galimybes dalyvauti jaunimo forume nuoširdžiai dėkojame mūsų gimnazijos administracijai - Direktoriui Almantui Jakimavičiui ir pavaduotojai Giedrei Volungevičienei, Alytaus rajono savivaldybei.

Informuoja Ona Gustaitienė, IIIag klasės vadovė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos