„C&te" III vieta tarptautiniame MMB konkurse

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-03-28
  • Kategorija: Renginiai

Daugų gimnazistės laimėjo III vietą tarptautiniame MMB konkurse

Kovo 22-23 dienomis Kaune vyko tarptautinė mokomųjų mokinių bendrovių mugė „Innovative Business 2017". Šiais metais renginys susilaukė daugiau nei 200 verslių jaunuolių iš 12 šalių (50 mokomųjų mokinių bendrovių). Renginyje dalyvavo ir Alytaus rajono Daugų Vlado Mirono gimnazijos antrokės, įkūrusios bendrovę „C&te" ir pristačiusios originalų gaminį - nerūdijančio plieno kamuoliukus, kurie atvėsina karštus gėrimus iki malonios temperatūros. Tarptautiniame renginyje merginos atstovavo tiek Alytaus rajonui, tiek miestui.

Renginio organizatoriai įsteigė 15 nominacijų. Daugų gimnazisčių komandai buvo įteikta nominacija už potencialiausią idėją ir skirta garbinga III vieta! Merginos mėgavosi banko „DNB" įsteigtomis dovanomis. „Būti trečioms iš penkiasdešimties geriausių užsienio komandų yra tiesiog neįtikėtina, - džiaugsmo neslėpė merginos".

Bendrovės „C&te" merginos mugėje jautė didelį žiūrovų ir dalyvių susidomėjimą jų gaminiu bei veikla. Išskirtinį dėmesį parodė LRT televizija - interviu su viena komandos mergina buvo parodytas laidoje „Panorama".

„C&te" bendrovės merginos: Greta Jarmalavičiūtė, Gabija Mickonytė, Alvita Kelmelytė, Lukrecija Mačionytė, Gabija Zapolskaitė, Karolina Jakubavičiūtė džiaugiasi sėkme ir dėkoja ekonomikos mokytojui Modestui Raudoniui už pagalbą bei paskatinimą.

Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos