„C&te" garbinga SEB banko nominacija

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-02-13
  • Kategorija: Renginiai

Daugiškių merginų įkurtai mokomajai bendrovė „C&te" garbinga SEB banko nominacija

Vasario 4 dieną Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo praūžė mugė „Verslas jauniems 2017". Tai paroda, kurią surengė jaunimo verslumo organizacija Lietuvos Junior Achievement. Renginyje visi dalyviai galėjo pasisemti žinių iš didelę patirtį turinčių verslininkų, išklausyti žinomų Lietuvos žmonių sėkmės istorijų, susipažinti su jaunaisiais verslininkais, suprasti, kaip ir ką kuria ateities verslo lyderiai.

Mugėje dalyvavome ir mes - Daugų Vlado Mirono gimnazijos IIag klasės mokinės, bendrovės „C&te" įkūrėjos.

Mes užsiimame nerūdijančio plieno kamuoliukų, kurie geba sugerti karštį, gamyba. Tai buvo pirmoji mugė, kurioje savo bendrovę pristatėme viešai. Mugėje pateikėme savo gaminio prototipus. Daug žmonių domėjosi mūsų firmos gaminama produkcija. Komisijos narių išsakytos mintys taip pat buvo džiuginančios ir malonios. Mugėje mums kilo dar inovatyvesnių ir įdomesnių kamuoliuko panaudojimo galimybių. Dabar labai laukiame kitos mugės, kurioje galėsime pademonstruoti jau užbaigtus, dar įdomiaupateiktus kamuoliukus.

Visi sutikti žmonės buvo labai malonūs, dažnas linkėjo sėkmės, tikriausiai šie žodžiai nuskriejo teisiai "Dievui į ausį", nes visai netikėta sėkmė mus aplankė renginio pabaigoje organizuotuose apdovanojimuose. Buvome nominuoti SEB banko įsteigta nominacija ,,Už sprendimą, kuris geriausiai padeda išspręsti klientų problemą". Ir dar, mūsų bendrovės prezidentė laimėjo lyderystės apdovanojimą! Alytaus rajone nominacijas gavome vienintelės! Negana to, dar gavome kvietimą į Kaune vyksiančią tarptautinę mugę, kur turėsime galimybę pabendrauti su jaunaisiai verslininkais iš viso pasaulio.

Labai džiaugiamės gera pradžia! Ji mus paskatino dar daugiau dirbti, kurti, vystyti idėją! Ačiū visiems, kurie mumis tikėjo, palaikė ir tvirtino, kad galime. O mes tikrai galime ir pažadame - Jūs apie mus dar išgirsite!

Greta Jarmalavičiūtė (IIag)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos