Penktokų krikštynos 2016

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-10-24
  • Kategorija: Renginiai

Penktokų krikštynos

Spalio 21 dieną Daugų Vlado Mirono gimnazijoje vyko penktokų krikštynos. Dešimtokai metė kaltinimus penktokams dėl neteisėto laiko leidimo naujose gimnazijos erdvėse. Kodėl neteisėto? Todėl, kad atsisveikinę su pradinių klasių mokytojomis, kabinetais ir koridoriumi, atkeliavo į mūsų koridorius, aukštus, mokosi pas mūsų mokytojus ir... niekam nieko nepaaiškino: kas jie tokie, iš kur tokie, ką čia veikia ir panašiai. Už tokį nusižengimą penktokai visą dieną buvo akylai stebimi ir išbandomi. Jaunieji mokiniai negalėjo išeiti iš gimnazijos, naudotis telefonais, gavo valgyti grikių, turėjo skanduoti dešimtokus garbinančias skanduotes ir kitaip išpirkinėti savo kaltę.

Šeštos pamokos pradžioje dešimtokai įvertino penktokų pastangas ir nusprendė juos pakrikštyti bei suteikti galimybę teisėtai įsilietų į vyresniųjų mokinių gretas. Visi penktokai drąsiai, ryžtingai kartojo priesaiką ir prižadėjo visada klausyti mokytojų, mokyklos administracijos bei dešimtokų.

Sveikiname penktokus, įsiliejusius į vyresniųjų gretas!

P.S Manau, visi supratote, kad tai labia smagus pokštas! Niekas neskriaudė jaunųjų mūsų draugų, tiesiog visi smagiai praleidome laiką besijuokdami ir krėsdami pokštus. Šaunūs penktokai, supranta humorą!

Greta Jarmalavičiūtė (IIag)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos