Pamokos PAS RIMUTĘ

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-10-10
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 5 -oji - Tarptautinė mokytojų diena. Jau nuo pat ryto savo mokytojus su plačiomis šypsenomis bei sveikinimais pasitiko mokiniai. Po trijų pamokų abiturientai juos pakvietė į Savą kampą, kur mokytojų laukė daug sveikinimų ir nuo dvyliktokų, ir nuo gimnazijos chorisčių, ir nuo Mokinių tarybos. Mokinių tarybos iniciatyva visi pedagogai apdovanoti Padėkos raštais.

Nuskambėjus skambučiui, į ketvirtąją pamoką vietoj mokytojų žengė abiturientai. Kol mokytojai ilsėjosi, abiturientai plušo mokydami mokinukus. Turime pripažinti, jog darbas iš tiesų nelengvas...Pasibaigus pamokoms mokytojų laukė dar viena staigmena, šįkart abiturientai kvietė mokytojus į restoraną „Pas Rimutę", kur jų laukė specialiai jiems paruošti patiekalai bei geros emocijos!Iveta Zalieckaitė IVag
Gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius Tarptautinės mokytojų dienos proga apdovanojo

Mokytoją Jurgą Diksienę už aktyvią projektinę veiklą, puikius mokinių pasiekimus, kūrybiškumą, bendradarbiavimą su ugdytinių tėvais.

Mokytoją Stasę Vitkauskienę už puikius mokinių brandos egzaminų rezultatus, už labai gerą mokinių paruošimą rajoninėms anglų kalbos olimpiadoms, už iniciatyvumą, darbštumą.

Daugiau nuotraukų:

https://www.facebook.com/dvm.lt/?fref=ts

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos