„Garbė 2016" Daugų Vlado Mirono gimnazijoje

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-06-08
  • Kategorija: Renginiai

„Garbė 2016" Daugų Vlado Mirono gimnazijoje

Birželio 3 dieną Daugų Vlado Mirono gimnazijoje šeštąjį kartą suorganizuotas renginys „Gimnazijos garbė 2016". Renginyje apdovanota daugiau nei pusantro šimto gimnazistų už mokslo, sporto bei meno pasiekimus rajoninėse, respublikinėse bei tarptautinėse olimpiadose ir konkursuose.

Gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius paskelbęs šventės pradžią nuoširdžiai pasidžiaugė gabių, talentingų ir darbščių mokinių gausa gimnazijoje, dėkojo mokinių tėveliams, patikėjusiems savo atžalų ugdymą mūsų gimnazijos mokytojams.

Renginio pradžioje pagyrimo raštais ir atminimo dovanėlėmis buvo apdovanoti šių mokslo metų pirmūnai. Labai didžiuojamės, kad jų buvo visose klasėse.

Pasveikinti gimnazijos geriausių mokinių atvyko svečiai: Alytaus rajono savivaldybės mero patarėjas Sergej Riabinin, Alytaus rajono savivaldybės tarybos narė Ramunė Gaisrienė bei Daugų Vlado Mirono gimnazijos tėvų forumo pirmininkė Rita Sabaitė.

Mokiniams yra įsteigti trijų pakopų apdovanojimai: mažieji, vidutinieji ir didžiausi. Tai gražios ir originalios stiklinės statulėlės. Šiemet didžiausiosios nominacijos įteiktos dviems gimnazistams: Lukui Zapolskui (IVag) už dalyvavimą Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurse ,,Dainų dainelė" ir Rapolui Puzonui (IIag) už 2016 m Lietuvos mokinių technologijų olimpiadoje laimėtą I -ąją vietą.

Renginio pabaigoje gimnazijos direktoriaus pavaduotoja Giedrė Volungevičienė mokiniams ir mokytojams linkėjo turiningai praleisti atostogas, pailsėti, pasisemti naujų idėjų ir žvaliems sugrįžti į gimnaziją, kad toliau sėkmingai tęstume pradėtą prasmingą ir pagarbos vertą veiklą.

Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija

Nuotraukos mokytojo Raimundo Jomanto

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos