10 000 žingsnių Dauguose

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-04-28
  • Kategorija: Renginiai

10 000 žingsnių po Daugus

Žingsnius skaičiavome penkis kartus. Išbandėme kelionę būryje, grupelėse ir atskirai. Žygiavo 6 žmonės.

Pirmojo maršruto pavadinimas - „Daugų ežero paplūdimiai". Aplankėme Pietinį ir Šiaurinį paplūdimius. Mokėmės orientuotis plane. Nuėjome 7.5 km.

Antrasis maršrutas - „Miesto gatvės ir jų pavadinimai".

Trečią kartą žingsnius nutarėme matuoti kiekvienas savo - atskirai. Deja, šį kartą nedaug mūsų nuėjo tuos 10 tūkstančių žingsnių. Gal pritrūko valios?..

Ketvirtasis žingsniavimas - „Gimnazija ir jos teritorija". Atsiprašome visų mokytojų, kad nemokėjome paaiškinti, kokią užduotį vykdome. Dėkojame tiems, kurie ,,pažymėjo" mūsų komandas.

Kaip tyčia, kitą rytą mokykloje vyko evakuacijos pratybos.

Penktasis maršrutas - „Daugų sporto aikštynai". Tai paskutinis mūsų žygis ir paskutiniai žingsniai. Bet ,,Sveikatiada „ dar tęsiasi.

Žinoma, mes ne tik žingsniavome. Pasitikrinome, ar mokame elgtis gatvėje ir keliuose, ar esame kultūringi ir draugiški.

Gyvename labai vaizdingoje vietoje, daugelis pavydi mums ežero ir jo pakrančių... Bet keliaudami pamatėme, kiek daug šiukšlių mėtosi, kiek sulaužytų suoliukų, kokie liūdni ir neprižiūrėti paplūdimiai. Kiekvienas iš mūsų turėtume susimąstyti, iš kur tos šiukšlės atsiranda...

Artėja vasaros atostogos. Bus smagu, galėsime maudytis. Tik ar nesugadins nuotaikos šiukšlynai?

Visų savo kelionių įspūdžius surašėme į knygą ir išsiuntėme ,,Sveikatiados" konkurso organizatoriams. Dabar laukiame mūsų įvertinimo ir rezultatų.

Kviečiame gimnazijos bendruomenę su mumis dalyvauti III-me ,,Sveikatiados" etape.

Gimnazijos vestibiulio ekrane pertraukų metu bus rodoma pamoka tiems, kurie norėtų išmokti šokį, o gegužės 20 dieną - pasišokti.

5a klasės mokiniai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos