JA Titan verslo čempionatas 2016

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-01-21
  • Kategorija: Renginiai

Jaunieji gimnazijos verslininkai dalyvaus respublikiniame čempionate

Jaunimo verslumo organizacija Lietuvos „Junior Achievement" kartu su „Barclays" technologijų centru pristato didžiausią Lietuvoje moksleivių verslo čempionatą. Į didžiausią virtualų verslo čempionatą atrinktos dalyvauti 264 moksleivių komandos iš skirtingų Lietuvos miestų ir miestelių! Daugų Vlado Mirono gimnazijai atstovauja net 9 komandos.

Verslo čempionate yra trys rungtys: simuliacijos turnyras, verslo užduoties ir reklamos konkursas. Čempionatas trunka keturis mėnesius. Ir per šį laiką komandos turi priimti strateginius verslo sprendimus du kartus per savaitę.

Čempionato dalyvių laukia įdomūs specialiai paruošti rinkos scenarijai, interaktyvi verslo simuliacija internete „JA Titan", patrauklūs naujienlaiškiai apie rinkos pokyčius ir rezultatus bei akivaizdinis finalas „Barclays" technologijų centre. „Barclays" ir „Junior Achievement" paruoštos užduotys suteiks galimybę mokiniams varžytis analizuojant tikras verslo situacijas ir ieškoti sprendimų tikrų produktų viešinimui. Per praktinį patyrimą moksleiviai mokysis planuoti, kritiškai mąstyti ir priimti sprendimus, o tai naudinga, nesvarbu, kurs jie savo įmonę ateityje ar ne.

Čempionatas truks tik kelis mėnesius, bet čia užmegzta pažintis gali trukti gerokai ilgiau. Linkime sėkmės mūsų komandoms priimant teisingus verslo sprendimus.

Mokytojas Modestas Raudonis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos