Tarptautinis vaikų ir jaunimo teatrų festivalis „Akimirkos 2015"

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-12-01
  • Kategorija: Renginiai

Daugų Vlado Mirono gimnazijos jaunimo teatro pasirodymas tarptautiniame vaikų ir jaunimo teatrų festivalyje „Akimirkos 2015"

Lapkričiopabaigoje Alytaus miesto teatre vyko tarptautinis vaikų ir jaunimo teatrų festivalis „Akimirkos 2015". Festivalyje spektaklius pristatė ne tik kolektyvai iš Lietuvos, bet ir užsienio. Mūsų gimnazijos jaunimo teatro spektaklis „Atsigręžk į dangų", pagal J.Vaitkaus pjesę „Literatūros pamokos", sutiktas ir palydėtas šiltomis ovacijomis, puikiais atsiliepimais.

Keturi mūsų gimnazijos teatro gimnazistai (Greta Chaškauskaitė, Kristina Chaškauskaitė, Gerda Vitkauskaitė bei Edgaras Zavadzkas) šiame renginyje savanoriavo. Festivalio atidarymo ceremoniją bei spektaklius stebėti atvyko ir mūsų gimnazijos pradinių klasių mokinukai su mokytoja Vilija Sakalauskiene, mokytojos padėjėja Vyda Sudvajiene, 7a klasės mokiniai su auklėtoja Stasyte Vitkauskiene, jaunimo teatro teatrinukų draugai, tėvai bei artimieji. Dėkojame jiems už šitą palaikymą! Fantastiški ir kūrybingi festivalio dalyviai!

Teatro mokytoja Žiedūnė Maldonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos