Jaunimo dienos Alytuje jau birželį

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-02-01
  • Kategorija: Renginiai

Jaunimo dienos Alytuje

Šiais metais Lietuvos jaunimo dienos Kur jūsų lobis, ten ir jūsų širdis vyks birželio 27-28 dienomis Alytuje. Į mūsų gimnaziją atvykęs Kaišiadorių vyskupijos jaunimo centro sielovadininkas kunigas Rolandas Bičkauskas daug ir įdomiai papasakojo tiek apie Lietuvos jaunimo dienas, tiek ir apie pasaulinių jaunimo dienų organizavimą, apie jų prasmę ir grožį...

Labai smagu, kad mūsų gimnazijos mokiniai jau yra dalyvavę jaunimo dienose Kaune. Greta Jarmalavičiūtė, dalyvavusi jaunimo dienose, pasakojo, kad renginyje buvo labai smagu, daug gavo gražios patirties, labai patiko rožinio malda, susitaikymo pamaldos ir koncertas...

Šiemet 14 mūsųmokinių taip pat žada dalyvauti jaunimo dienose.

Kunigas Rolandas dar pristatė renginį „Valentino diena kitaip. Mylėk ir daryk ką nori". Renginys vyks Kaune, Žalgirio arenoje. Važiuosim ir mes - pilnas mokyklos autobusiukas!

Mokytoja Virginija Ptašnykienė

Kunigas Rolandas dar pristatė renginį „Valentino diena kitaip. Mylėk ir daryk ką nori". Renginys vyks Kaune, Žalgirio arenoje.

Važiuosim ir mes - pilnas mokyklos autobusiukas!

Edgaras iš IIIbg važiuoja nes, dar niekados nėra buvęs tokiame renginyje. "Aš tikiuosi naujų pažinčių, krikščioniškam renginy visada šilta ir gera, tikiuosi labiau pajusti Dievo meilę ir Jo artumą..."

Rapolas (Iag) važiuos vedamas smalsumo, naujų pažinčių... "Taip pat norisi išslysti iš miestelio į miestą..."

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos