Pyragų diena Dauguose

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-11-10
  • Kategorija: Renginiai

Pyragų diena

Šių metų lapkričio 6 dieną Daugų miesto bendruomenės visuomeninė organizacija ,,Daugų kraštas" kvietė bendruomenių narius dalyvauti ,,Pyragų dienoje".

,,Pyragų diena" - tai saldi aukojimo tradicija, kurią organizuoja TV3 ir SEB bankas. Tą dieną reikia išsikepti pyragą, atsinešti jį į įstaigą ir parduoti už suderėtą kainą savo kolegoms. Surinktas lėšas už pyragus paaukoti likimo nuskriaustiems ir sergantiems vaikams.

Tokia akcija Dauguose vyko pirmą kartą. Joje dalyvavo Daugų Vlado Mirono gimnazijos, Daugų verslo ir technologijos mokyklos, Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos bei Daugų seniūnijos darbuotojai.

,,Daugų krašto" kepėjos A. Seilienė ir J. Matašvilienė iškepė skanius pyragus, kuriais vaišinome kolegas. Džiugu, kad Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokytojos J. Diksienė bei L. Karašauskienė taip pat atsinešė savo iškeptus pyragus, o direktoriaus pavaduotoja ūkio reikalams A.Turskienė iškepė gardžią duoną. Nekepusieji pyragų juos ragavo ir aukojo. Per šią akciją surinkome 1000 Lt.

Nuoširdžiausi Daugų seniūnijos linkėjimai greičiau pasveikti, ,,Daugų krašto" bendruomenės nupirkta ,,Gražiausių pasaulio pasakų" knyga bei visi surinkti pinigai bus perduoti mūsų bendruomenės sergančiam vaikučiui.

Dėkojame visiems prisidėjusiems prie šios akcijos.

,,Daugų krašto" bendruomenė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos