Mokytojo dienos akimirkos...

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-10-06
  • Kategorija: Renginiai

Nuoširdi buvo šventė...

Graži ir nuotaikinga buvo Mokytoja diena mūsų gimnazijoje. Mokytojai tikrai sulaukė daug dėmesio iš mokinių. Skambėjo ne tik sveikinimo žodžiai, bet ir dainos, sukosi mokinių sukurti ir sumontuoti filmukai, viktorinos, šarados... Ir visa tai buvo mums - mokytojams... Ačiū, mielieji, už nuoširdumą, už paaukotą laiką...

Labai džiugu, kad mokytojai dėmesio sulaukė ir iš gimnazijos administracijos.

PADĖKOS tarptautinės mokytojų dienos proga įteiktos:

Liucijai Karašauskienei - už klasės bendruomenės telkimą bei nuoširdų, draugišką bendravimą su auklėtiniais ir jų tėvais.

Virginijai Svinkūnienei - už iniciatyvumą, kūrybiškumą, profesionalumą bei mokinių saviraiškos skatinimą, dalyvavimą įvairiuose projektuose.

Sigitai Juškevičienei - už nuoširdų, profesionalų darbą gimnazijos internetiniame puslapyje, už pagalbą kuriant gimnazijos įvaizdį.

Antaninai Vitkauskienei - už dalykinių ir metodinių inovacijų taikymą, mokinių saviraiškos skatinimą, kūrybinių, originalių idėjų sklaidą bei pradinių klasių metodinės grupės darbo organizavimą.

Daivą Laniauskienę už aktyvią organizacinę veiklą, mokinių pasiekimus neformaliajame ugdyme, už diegiamą meilę muzikai.

Gimnazijos logopedei Rasai Kartanienei už ilgametį nuoširdų ir kūrybingą pedagoginį darbą įteikta Lietuvos Respublikos Švietimo ir mokslo ministro padėka.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos