Renkame gimnazijai prezidentą

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-09-23
  • Kategorija: Renginiai
Laikas išrinkti 9-tąjį(ą) gimnzijos prezidentą(ę)

Šiuo metu mūsų gimnazijoje vyksta jaudevintiejigimnazijos prezidento rinkimai.Į šią vietą kandidatuoja duIIIbgklasės mokiniai - Simona Ogilbaitė ir Laurensas Vitkauskas.

Galime pastebėti, kad abu kandidatai labai nori laimėti rinkimus. Tačiau jų tikslai laimėjus gimnazijos prezidento rinkimus yra labai skirtingi.Štai Laurensas norėtų atnaujinti taip visų mėgiamą „Štanginę",padaryti taip, kad buvimas mokykloje būtų tarsi buvimas namuose. O štai Simonos užsibrėžti tikslai kitoki. Ji pažada, kad kiekvieno nuomonę ir pasiūlymus išklausys,stengsis paįvairinti gimnazijos gyvenimą kuo originalesniais renginiais.

Tiek trumpai apie mūsų kandidatus, o dabar štai ir jų aprašymai:

Sveiki,

Aš esu Simona Ogilbaitė, mokausi III bg klasėje, esu viena iš kandidatų į gimnazijos prezidento vietą. Nuo septintos klasės esu MT narė, o praeitais mokslo metais tapau ir Mokinių Tarybos pirmininke. Taip pat jau antrus metus priklausau Gimnazijos Tarybai. Be viso to, stengiuosi ir kitaip prisidėti prie gimnazijos veiklos: padedu talpinti informaciją gimnazijos tinklapyje, dalyvauju įvairiuose renginiuose, taip pat mielai prisidedu prie renginių organizavimo.

Kandidatuoti į gimnazijos prezidentus nusprendžiau, nes laikau save atsakingu žmogumi, kuris užsibrėžęs tikslą visada jį pasieks. Taip pat tapti prezidente mane paskatino ir buvimas MT pirmininke - išmokau atkrepti dėmesį į kiekvieną smulkmeną, visada išklausyti kitų nuomonę ir stengtis kuo kruopščiau pasiruošti susirinkimams bei atlikti visus užsibrėžtus darbus. Dar viena svarbi priežastis, kodėl noriu tapt gimnazijos prezidente yra ta, kad į šias pareigas žiūriu rimtai, man tai nėra vien pramoga: organizuoti renginius ir juose dalyvauti, tai ir atsakomybė bei darbas atstovauti kiekvienam mokiniui, mokyklai.

Aš negaliu žadėt, kad tapusi prezidente nuversiu kalnus, tai būtų tik tušti pažadai, kurie tik sumenkintų pasitikėjimą manimi. Tačiau aš galiu nuoširdžiai prižadėti, kad visuomet išklausysiu kiekvieno nuomonę bei pasiūlymus ir kartu su visais pasistengsime juos įgyvendinti. Stengsiuosi paįvairinti gimnazijos gyvenimą kuo originalesniais renginiais. Taip pat galiu pažadėt, kad tapusi prezidente, aš iš visos širdies paskirsiu save šiam darbui ir atstovausiu kiekvieną gimnazijos mokinį, mėginsiu išspręsti kiekvieną iškilusį klausimą ar problemą.

Tad jeigu pasitiki manimi ir manai, kad esu verta užimti gimnazijos prezidento pareigas BALSUOK UŽ MANE!!

Karolina Jakubavičiūtė 8b klasė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos