Abiturientų krepšinis - renginys gimnazijos 70 - mečiui!

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-04-07
  • Kategorija: Renginiai

Ir vėl laidų krepšinis!

Praėjusį šeštadienį (balandžio 5 dieną) gimnazijoje įvyko pirmasis renginys, skirtas gimnazijos 70- mečiui.

Renginys, beje, tradicinis - abiturientų krepšinio rungtynės. Į ši renginį kasmet susirenka buvę gimnazijos mokiniai pasirungti krepšinio aikštelėje. Gera žiūrėti į juos besijuokiančius, draugiškai apsikabinusius, besidalijančius prisiminimais... Ko gero, švietimo įstaigų tikslas ne tik išleisti, bet ir sukviesti... Na, bent pas mus jau taip.

Šiemet į rungtynes - susitikimą susirinko net 43 dalyviai. Buvo sudaryta 10 komandų. Pati gausiausia buvo 49 laida, ją vadiname krepšininkų emigrantų komanda. Daugelis iš jų sąmoningai sugrįžta į namus balandį, kad sudalyvautų krepšinio turnyre.

Visus turnyro dalyvius pasveikino Alytaus rajono mero patarėjas Ramūnas Bielevičius (taip pat buvęs mūsų gimnazijos abiturientas). Gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius pasveikino susirinkusius, pasidžiaugė tais, kurie pamėgo sportą ir kiekvienais metais grįžta į gimnazijoje organizuojamą krepšinio turnyrą. Direktorius pakvietė visus birželio 7 dieną dalyvauti gimnazijos 70-mečio baigiamajame renginyje. Susirinkusius šokiu pasveikino gimnazijos šokių kolektyvas ,,Saulė" .

Šis turnyras ypatingas ne tik tuo, kad skirtas gimnazijos 70 - mečiui paminėti. Jame pirmą kartą panoro dalyvauti dvi merginų komandos! Tikimės kitais metais sulaukti dar daugiau merginų.

Po varžybų ,,Savame kampe" medalius ir atminimo dovanas dalyviams įteikė mero patarėjas R. Bielevičius ir gimnazijos direktorius A. Jakimavičius. Turnyro organizatoriai džiaugėsi, kad varžybos buvo įdomios ir intriguojančios.

Atsisveikinome neilgam, juk čia pat gimnazijos jubiliejus! Vėl bus malonu grįžti į Daugus.

I ąsias vietas savo pogrupiuose užėmė 58 laida, jungtinė X komanda, 64 laidos merginų komanda.

II ąsias vietas iškovojo 63 laidos komanda, 31-35 laidų rinktinė komanda ir 62 laidos merginos.

49 laidos komanda iškovojo III vietą, 62 laidos krepšininkai liko IV- ti.

Mokytoja Rasa Kartanienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos