Tradicinė, bet labai laukta krepšinio šventė

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2012-04-11
  • Kategorija: Renginiai
Praeitą šeštadienį prieš Šv. Velykas į mūsų gimnaziją rinkosi buvę mokyklos auklėtiniai. Čia jau penktą kartą vyko tradicija tapęs visų laidų abiturientų krepšinio turnyras. Šį kartą atvyko net aštuonios komandos. Gausiai susirinkusius krepšininkus iš 62,60,59,58,57,55,53,41,35,31 laidų pasveikino gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius.

Kova vyko dviejose pogrupiuose- vaikinai iki 30 m. ir vyrai nuo 41 m. ir vyresni. Vyresnio amžiaus grupėje nesunkiai ir be traumų nugalėjo 35 –osios (1985 m.) laidos abiturientai - Audrius Žukauskas, Aidas Tyrylis, Valdas Remeika, Almantas Jakimavičius. Antri buvo vyriausi šio turnyro žaidėjai -31-ios laidos (1981 m.) abiturientai- Valdas Grendelis, Mindaugas Maldonis, Rimas Šilalė, Audrius Kryžiokas. Trečią vietą laimėjo 41 laidos (1991 m.) abiturientai-Egidijus Grigūnas, Arnas Juškelis, Arūnas Jakimavičius ir Audrius Diksa.

Jaunimo grupėje po ilgos ir atkaklios kovos dėl trečios vietos susitiko 57 ir 59 laidos. Nugalėjo 57 –osios laidos žaidėjai – Modestas Juonys, Edvinas Sebestinas, Kęstutis Gramba, Robertas Masalskas, Karolis Dumbrauskas.

Dėl pirmos vietos susikovė 60 ir 58 laidos krepšininkai. Nugalėtojais antrus metus iš eilės tapo 58 laidos krepšininkai tai- Lukas Babaliauskas, Simas Levulis, Svajūnas Kamandulis, Deivydas Dusevičius.

Visi turnyro prizininkai ir dalyviai buvo apdovanoti medaliais. Po turnyro buvę abiturientai apžiūrėjo atnaujintą mokyklos foję, aplankė mokyklos muzėjų. Stabtėlėjo prie stendų, mokyklos sporto metraščių. Dėkojame bibliotekininkei Linai Jakimavičienei, pavaduotojai ūkio reikalams Astai Turskienei,varžybų teisėjams Andriui Jakimavičiui ir Mindaugui Maldoniui. Tikimės, kad ir kitais metais nepamiršite savo mokyklos.

Kūno kultūros mokytoja Marina Juonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos