Pašėlusi diena, arba „Crazy day“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2012-03-30
  • Kategorija: Renginiai

Nors už lango vėl drengia (tokiu sakiniu teko straipsnį pradėti ir praeitais metais:)), saulės nebeprisišauksi, tačiau gimnazijoje jauku, šilta ir gera. Iš pat ryto džiugiai ir viltingai įeinančius į mokyklą pasitiko „Pavasario kolekcija“. Ją mums visiems pristatė bibliotekininkė Vyda Sudvajienė (talkino Lina, Olia ir Giedrius (ne Žemaitis:)). Eksponatus „paskolino“ dvi Dalės, panorusios būti paslaptingos. Tik viena iš jų tarė: „Kas norės, tas supras, pavardžių rašyti nereikia, bus per didelė reklama“. Pasikeisti ir nebijoti pasižiūrėti į save su šypsena irgi netrūko.

Kitaip nei pernai (bet vis tiek labai labai „fainai“)

Pasikeisti ir nebijoti su šypsena pasižiūrėti į save – toks buvo organizatorės gimnazijos prezidentės Indrės Ožalinskaitės sumanymas. Tačiau ir ji įėjusi į gimnaziją buvo priblokšta (kaip pati sakė „žiauriai nustebinta ir sužavėta“). Indrė kartojo: „Tik parašykite, nepamirškite parašyti bibliotekininkei Vydai ačiū, ačiū, ačiū“.

Taigi Indrės graži iniciatyva pildėsi su kaupu: transformavosi didesnė dalis mūsų gimnazijos mokinių, keletas mokytojų, o sužavėtų, atėjusių pasisemti idėjų iš „Pavasario kolekcijos“ netrūko.

„Smagi diena, mes gi vis tiek KITOKIE“,- taip šią dieną apibendrino gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius.

Ačiū visiems, kurie nepabijojote keistis, būti kitokie, su šypsena pasižiūrėti į save! Smagu, kad šios dienos akimirkas įamžino net keletas fotografų – mokytojas Raimundas, gimnazistės Agnė ir Diana (pačias pačiausias jų nuotraukas ir pristatome):):):)Tokius mus pašėlusiai linksmą ir nuotaikingą dieną užfiksavo Diana JuonytėTokius mokytojas Raimundas (arba jo fotoaparatas:)O taip mus įamžino Agnė Vilkauskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos