Pamoka lipdant besmegenius ir džiaugiantis - smagu...

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2012-03-01
  • Kategorija: Renginiai

Žemės menas, kas tai?

Žemės menas atsirado kaip protestas prieš viešai pripažintus komercinius menus, eksponuojamus muziejuose ir kitas brangias vertybes. Kartu tai buvo ekologinis judėjimas prieš aplinkos užterštumą, turintis su „sugrįžimo į gamtą“, antiurbanizacijos idėjų.

Idealiu Žemės meno pavyzdžiu gali būti visiems gerai pažįstamas sniego senis, jei tik jam neuždėsime kibiro ir neužrišime šaliko!


Nors visur besmegenio lipdymas simbolizuoja žiemos sezono pradžią, vasario 29 dieną, per dailės pamokas, įvyko atvirkščiai, senis besmegenis tapo žiemos pabaigos simboliu. „Tik dabar, pačiame vasario gale, laikėme ir sulaukėme to, ko reikėjo – tikrojo atlydžio, nes, kai žinote, seniams besmegeniams lipdyti reikia artimos nuliui temperatūros“,- sako dailės ir technologijų mokytojai R. ir R. Jomantai.


O 7a, 8ab mokinių ir IIab, IIIab klasės gimnazistų išmonei nėra ribų. Jie lipdė, statė ir fotografavosi su savo sniego kūriniais.


Nežinau, kokia dar pamoka- pramoga galėtų būti šaunesnė.
Visi džiaugiasi bet kokiu oru, svarbu būtų sniego. Lenktyniauja, kuris pastatys aukštesnį, gražesnį besmegenį ar ištisą jų šeimyną. Tokie vaizdai priverčia šypsotis
:)))

Įdomiausias pamokų akimirkas pateikė dailės ir technologijų mokytojai Rima ir Raimundas Jomantai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos