Mokykloje - svečiai iš Europos

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2012-01-07
  • Kategorija: Renginiai

Praėjusių metų gruodžio 29 dieną mūsų mokyklą aplankė būrys skautų iš Europos Sąjungos valstybių, tai yra: Lenkijos, Vokietijos, Ispanijos, Prancūzijos ir, žinoma, iš Lietuvos.

Skautai mūsų šalyje dalyvavo pagal savanoriavimo programą, kurią praėjusių metų vasarą atliko ir Bulgarijoje.

Stotelė:DAUGAI

Trumpam stabtelėjus Dauguose panorome susipažinti su Daugais ir jų lankytinomis vietomis, tad patraukėme ir į Daugų Vlado Mirono gimnaziją.

Ekskursiją mokykloje mums suorganizavo ir pravedė direktoriaus pavaduotojas ugdymui Alfonsas Každailis, pavaduotojas skautams pristatė atnaujintą mokyklos vestibiulį, biblioteką, muziejų, fizikos kabinetą, mokyklos mokytojų kambarį bei "savą kampą". Svečiai liko sužavėti jaukumu ir naujovėmis mokykloje. Projekto dalyviai domėjosi mokinių galimybėmis ir lygino jas su savo gimtosiomis šalimis. Galime pasigirti, jog svečiai liko maloniai nustebinti mūsų švietimo sistema ir mokyklos technine baze.

Taip pat svečiai paliko įrašus ir mokyklos svečių knygoje, kuriuos ir kviečiu paskaityti :)

Po apsilankymo mokykloje patraukėme link kitų Dauguose įsikūrusių įstaigų ir organizacijų. Projekto dalyviai liko patenkinti ir netgi šiek tiek nustebinti gražia Daugų miesto aplinka ir esančių organizacijų svetingumu.

Mykolo Romerio universiteto studentų atstovybės narys

Ignas Každailis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos