Krepšinis. Žaidimas Nr.1

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-12-03
  • Kategorija: Renginiai

Šeštadienį į Daugus rinkosi Alytaus rajono seniūnijų krepšininkai. Daugų Vlado Mirono gimnazijos ir VšĮ technologijos ir verslo mokyklos sporto salėse susirungė šešios rajono seniūnijų krepšinio komandos. Krepšininkus pasveikino rajono švietimo skyriaus vyr. specialistas Jonas Žemaitis, Daugų seniūnas Vydas Raudonis, gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius.

Pirmame pogrupyje Daugų seniūnijos komanda nugalėjo Nemunaičio 51:48 ir Alovės 53:44 seniūnijos komandas. Antrame pogrupyje Krokialaukio rinktinė iškovojo pergales prieš Raitininkų 49:41 ir Punios 46:31 seniūnijų žaidėjus. Dėl trečios vietos susirungė Punia ir Alovė. Nugalėjo Alovės rinktinė 52:44.

Čempionais tapo Daugų seniūnijos komanda, įveikusi Krokialaukio vyrus rezultatu 57:37.

Geriausiais žaidėjais pripažinti: Nerijus Bartasevičius (Raitininkai), Paulius Jonušas (Alovė), Dainius Kalėda (Krokialaukis) ir Lukas Babaliauskas (Daugai).

Algis Cincilevičius, kūno kultūros mokytojas Krepšininkus sveikina švietimo skyriaus vyr. specialistas Jonas ŽemaitisPasveikina ir gimnazijos šokėjaiPrasidėjo kovos dėl pergalėsDirba ir sekretoriatasPargalę švenčia daugiškiaiApdovanojimaiPergalės skonis. Taurė, geriausiųjų vardas ir medaliai...

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos