Rudens krose - sėkmingai

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-10-18
  • Kategorija: Renginiai

Penktadienio rytą nepabūgę žvarbaus, rudeniško vėjo ir apniukusios dienos aštuoni mūsų gimnazijos mokiniai išvyko į Nemunaitį. Vaizdingose vietos apylinkėse vyko Alytaus rajono lengvosios atletikos kroso varžybos.

Gera pradžia – pusė darbo. Pirmasis bėgimas ir į finišą. Pirmoji atskuba mūsiškė penktokė Arina Kelmelytė. Bėgimas po bėgimo, o kova darosi vis aštresnė.

IAG mokinė Arina Kavaliauskaitė užtikrintai laimi prieš savo varžoves ir mūsų komandai iškovoja dar vieną aukso medalį. Tos pačios klasės gimnazistas Aurimas Makarevičius tik finišo tiesiojoje nusileidžia savo varžovui ir laimi sidabro medalį. Kiti komandos nariai Alanas Truncė, Rapolas Puzonas, Justas Grincevičius, Simona Ogilbaitė, Gediminas Sakalauskas taip pat stengiasi, kovoja iki pat finišo ir pelno įskaitinius taškus komandai.

Pasibaigus varžyboms Nemunaičio pagrindinės mokyklos direktorius Vidas Rekešius, jis ir vyriausiasis šių varžybų teisėjas, paskelbia: tarp rajono gimnazijų ir vidurinių mokyklų pirmąją vietą iškovojo Daugų Vlado Mirono gimnazijos komanda. Man belieka tik padėkoti aukščiau išvardintiems mokiniams.

Š a u n u o l i a i !

A.Cincilevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos