Pradinukai palaikė gražią ir prasmingą idėją !

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-10-21
  • Kategorija: Renginiai

Naujausiais duomenimis šiandien Lietuvoje vykusioje masinėje mankštoje „Augsiu aktyvus 2011“ dalyvavo beveik 112 tūkstančių dalyvių. Mūsų pradinukai kartu su savo mokytojomis, persikūniję į piratus, palaikė šią gražią ir prasmingą idėją. Jie ne tik mankštinosi, bet ir pasižadėjo aktyviau gyventi: daugiau vaikščioti pėsčiomis, be rimtos priežasties nepraleisti nei vienos kūno kultūros pamokos, mažiau žiūrėti televizorių, žaisti kompiuteriu...

Taigi šiandien mūsų gimnazijos pradinukai PAŽADĖJO

Stengtis kuo daugiau vaikščioti pėsčiomis;

Be rimtos priežasties nepraleisti nei vienos kūno kultūros pamokos;

Ne mažiau kaip 3-4 kartus per savaitę laisvalaikiu žaisti judrius žaidimus;

Mažiau žaisti kompiuterinius žaidimus, žiūrėti televizorių, o pasistengti ne mažiau kaip 1 valandą pabūti gryname ore;

Pasirinkti nors vieną iš sportavimo būdų (bėgiojimą, plaukimą, važiavimą dviračiu, krepšinį, futbolą...) ir reguliariai sportuoti.

P.S. Galbūt įdomu žinotiJ. Jauniausias masinės mankštos "Augsiu aktyvus 2011" dalyvis buvo iš Šilutės lopšelio darželio "Ąžuoliukas" - jam 1 metukai. Kai kuriose švietimo įstaigose kartu su auklėtiniais mankštoje dalyvavo ir jų mokytojai bei kiti darbuotojai. Vyriausiam mankštos dalyviui - 77 metai.

Tikslus dalyvių skaičius paaiškės susumavus galutinius rezultatus. Akcijoje dalyvavusios ugdymo įstaigos rengia ataskaitas ir vaizdinę medžiagą apie mankštą. Duomenys apie mankštos masiškumą bus teikiami rekordus registruojančiai agentūrai "Factum", bus renkami aktyviausi ir išradingiausi ugdymo įstaigų kolektyvai. Nuotraukos iš masinės mankštos „Augsiu aktyvus 2011“Kai piratai išplaukia į žygįVisą dieną jie narsiai kovos.Priešai bėgs, bet tu jų nepavysi,Jei kasdien nedarysi mankštos.Tiesiam ranką, keliam koją,Pasilenkiam, tupiam, stojam.Šuoliukai. Viens, du, trys.O dabar tarsi malūnai,Sukame mes ir kūnąKol prakaitas ištrykš.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos