Gyvenk sveikai ir prasmingai

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-09-27
  • Kategorija: Renginiai
Rugsėjo 19-23 dienomis Daugų Vlado Mirono gimnazijos pradinukai dalyvavo projekte ,,Gyvenk sveikai ir prasmingai". Projekto tikslas - suteikti, įtvirtinti, gilinti žinias apie fizinio aktyvumo reikšmę sveikatai ir ugdyti sveikos gyvensenos įgūdžius. Projektą finansavo Alytaus rajono savivaldybė.

Projekto metu pradinukai dalyvavo įvairiose veiklose

Pirmoji diena - menų diena. Mokiniai mokėsi dainelių apie daržoves, taip pat piešė, darė vaisių, daržovių ir grybų aplikacijas bei lankstinius. Darbeliai eksponuojami parodoje ,,Rudens karalystė“.

Antrąją dieną vyko sporto šventė. Vaikai savo jėgas išbandė įvairiose rungtyse. Vyko estafetės, virvės traukimas, kvadrato varžybos.

Trečiąją dieną surengėme įspūdingą parodą iš rudens gėrybių. Visų klasių mokiniai, jų tėveliai ir mokytojos parodė savo kūrybinius sugebėjimus. Paroda vyksta pradinių klasių koridoriuje. Kas dar nespėjote pamatyti, būtinai atvykite, paroda vyks iki spalio 1 dienos.

Ketvirtoji – sveikos mitybos diena. Pertraukų metu vaišinomės įvairiomis sodo ir daržo gėrybėmis.

Penktadienį vyko sveikatos viktorina „Auk sveikai ir prasmingai“, kurią organizavo Alytaus rajono visuomenės sveikatos biuro darbuotojos Rosita Jakaitienė ir Dalia Kitavičienė. Vaikai atliko įvairias užduotis, sprendė kryžiažodį, atliko mankštos pratimus.

Pasibaigus projektui kiekvienas mokinys gavo diplomus, prizus ir saldžias sveikas dovanėles, o klasės – stalo žaidimus ir padėkas.

Tikimės, kad vaikai sustiprėjo fiziškai, įgavo pasitikėjimo savimi, pasijautė sveikesni ir aktyvesni.

Projekto koordinatorės

Daugų Vlado Mirono gimnazijos

Pradinių klasių vyr. mokytojos

J.Diksienė

R. Šilalienė Sporto šventėĮspūdinga paroda iš rudens gėrybiųSveikatos viktorina "Auk sveikai ir prasmingai"

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos