Sveikiname respublikinės olimpiados nugalėtoją!

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-04-04
  • Kategorija: Renginiai
Mūsų gimnazijos IVag klasės gimnazistas Rytis Mačionis, vadovas dailės ir technologijų vyr. mokytojas Raimundas Jomantas, Lietuvos mokinių technologijų olimpiadoje „Etninio tapatumo išraiška šiuolaikinėje aplinkoje" iškovojo I-ąją vietą.

Lietuvos mokinių technologijų olimpiada vyko balandžio 1-2 dienomis Alytaus profesinio rengimo centre. Olimpiada prasidėjo oficialiu atidarymu, vėliau dalyviai turėjo pristatyti namų darbus.

Po pietų prasidėjo stipri konkurencinė kova keturiose technologijų grupėse - konstrukcinių medžiagų, tekstilės ir aprangos, taikomojo meno ir amatų bei mitybos. Užduočiai atlikti buvo skirtos trys valandos, todėl reikėjo žaibiškai sugalvoti idėją, nupiešti eskizą, o vėliau atlikti darbą. Darbas buvo nelengvas,mokiniai įtemptai mąstė ir dirbo. Visi suspėjo darbą atlikti laiku, tik, žinoma, rezultatai skirtingi.

Vakare vyko vakaronė, diskoteka.

Kitą dieną dalyviai atliktus savo darbus pristatė vertinimo komisijai, lydintiems mokytojams vyko paskaita-seminaras. Po pietų buvo išdalinti apdovanojimai. Rytis buvo įvertintas puikiai.

Dar kartą sveikiname Rytį. Mokytojo Raimundo Jomanto fotoreportažas:Nuo eskizo iki galutinio produkto:)Belieka pasiimti apdovanojimą... Taip ir įvyko

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos