Sveikiname MIGLĘ

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-03-30
  • Kategorija: Renginiai
Sveikiname teatrinukę Miglę Kartanaitę. Jos video filmukas „Mes galime gyventi be patyčių“ respublikiniame Paramos vaikams centro ir „Vaikų linijos“ organizuotame vaikų kūrinių konkurse „Patyčios gali liautis" laimėjo II-ąją vietą!!!!!!! Sužinojusi apie laimėjimą, Miglė dar ilgai negalėjo patikėti sėkme, veide spindėjo plati šypsena ir džiaugsmas, kad pagaliau profesionalų buvo įvertinta už savo kūrybą.

Vertinimo komisija: atstovai iš Lietuvos vaikų ir jaunimo centro, Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaigos, Paramos vaikams centro, Kino centro „Skalvija“, VšĮ „Vaiko labui“ ir VšĮ „Vaikų linija“.

Ši komisija sulaukė per 1200 piešinių, apie 70 filmų ir 20 dainų.

Prizus nugalėtojams įstiegė LR Švietimo ir mokslo ministerija , kino centras „Skalvija", Raganiukės teatras, bendrovė TEO LT, AB, LR Ryšių reguliavimo tarnyba, projektas „Bibliotekos pažangai“, Nyderlandų Karalystės ambasada, Pasaulio sveikatos organizacijos biuras Lietuvoje, Jungtinės Karalystės ambasada, Vilniaus miesto savivaldybė, Muzikos bomba, Švietimo informacinių technologijų centras, VU Psichologinių tyrimų ir inovacijų centras, studija „Monoklis“, VU TFAI Molėtų astronomijos observatorija, UAB Linoma, AB „UNO Parks“, įkūrusi ir valdanti „ONE nuotykių parką“ Druskininkuose ir „LABAS nuotykių parką“ Vilniuje.

Kitų Lietuvos gimnazijų, mokyklų filmukus ir visą informaciją rasite adresu:

http://www.bepatyciu.lt/lt/savaite-be-patyciu/savaite-be-patyciu-2011/filmai/

P.S. Kadangi prizininkus planuojama apdovanoti „Skalvijos“ kino teatre, parengsime jums atskirą foto reportažą ;)

Teatro mokytoja Žiedūnė M.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos