Studijuoti kviečia Alytaus kolegija

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-01-24
  • Kategorija: Renginiai

Atrodo, kad laiko abiturientams iki egzaminų dar yra, kad jo užteks renkantis ir profesiją, tačiau domėtis stojimo sąlygomis niekada nebūna per anksti. Todėl į mūsų mokyklą susitikti su mokiniais buvo atvykę atstovai iš Alytaus kolegijos. Jie supažindino 10-12 klasių mokinius su studijų programomis, stojimo konkursinio balo sandara, mokymosi naujovėmis.

Mokiniai buvo supažindinti su aukštojo mokslo profesijos bakalauro studijų programomis, stojimo konkursinio balo sandaros dalykais, mokymosi sąlygomis. Lektoriai išsamiai pristatė atstovaujamą kolegiją, priminė, kad atlikti praktiką ar studijuoti būtų galima ir Europos šalių kolegijose ar universitetuose (pagal mainų programas).

Alytaus kolegijos profesijos bakalauro diplomas ir suteikta kvalifikacija sukuria palankias sąlygas lengvai įsidarbinti ar kurti savo verslą tiek Lietuvoje, tiek kitose Europos Sąjungos šalyse.

AKSAprezidentas DomantasŠimkuspristatė studentų atstovybės veiklą, organizuojamus seminarus, konferencijas, įgyvendintus ar įgyvendinamus projektus, tradicijas, renginius, kitą turiningą studentų laisvalaikį.

Jeigu susidomėjote, spauskite šią nuorodą www.akolegija.lt

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos