Rajono seniūnijų sporto žaidynių pabaigtuvės Dauguose

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-12-15
  • Kategorija: Renginiai

Praeitą šeštadienį, gruodžio 11 d., į Daugų Vlado Mirono vidurinę mokyklą susirinko geriausi krepšininkai. Čia vyko Alytaus rajono seniūnijų krepšinio varžybos 3X3. Šiomis varžybomis baigėsi rajono sporto žaidynės, kurias finansavo Alytaus rajono savivaldybė.

Susirinkusius sportininkus iš Alytaus, Alovės, Daugų, Pivašiūnų, Krokialaukio, Punios ir Nemunaičio seniūnijų pasveikino Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktorius Aurimas Truncė, mokyklos direktorius Almantas Jakimavičius ir mokyklos šokėjos.

Įtemptos varžybos vyko pogrupiuose, kur komandos varžėsi dėl vietų. Pagal pogrupiuose užimtas vietas komandos susitiko tarpusavyje ir paaiškėjo galutinė komandų rikiuotė. Mažajame finale susitiko Nemunaičio ir Pivašiūnų komandos. Po įtemptos kovos nugalėjo ir trečiąją vietą užėmė Pivašiūnų seniūnijos krepšininkai.

Finale susitiko Daugų ir Alytaus seniūnijos krepšininkai. Stipresnė buvo Alytaus seniūnijos komanda, kuriai ir buvo įteikta nugalėtojų taurė. Daugų krepšininkai šį kartą liko antri. Varžybom teisėjavo rajono meno ir sporto mokyklos treneris Jonas Juonys ir Daugų Vlado Mirono vidurinės mokyklos kūno kultūros mokytojas Algis Cincilevičius.

Geriausiais komandos žaidėjais buvo pripažinti: Andrius Jakimavičius (Daugai), Aivaras Jakubavičius (Krokialaukis), Mindaugas Laukaitis (Punia), Modestas Čereškevičius (Alovė), Marius Gužauskas (Alytaus sen.), Tomas Ludavičius (Nemunaitis), Mindaugas Babravičius (Pivašiūnai).

Nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti taurėmis, medaliais, geriausi žaidėjai asmeniniais suvenyrais.

Marina Juonienė,

Daugų Vlado Mirono vidurinės mokyklos kūno kultūros mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos