Rajono 5-6 klasių moksleivių kvadrato varžybos

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-11-17
  • Kategorija: Renginiai

Baigiasi rajono vidurinių mokyklų berniukų, gimusių 1998-1999 metais, kvadrato varžybos. Trečiadienį, lapkričio 17 d. , gausus būrys berniukų susirinko į Butrimonių gimnaziją. Ten šešios komandos – iš Simno, Miroslavo, Butrimonių, Pivašiūnų, Krokialaukio ir Daugų - dalyvavo rajono moksleivių kvadrato varžybose.

Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Mūsų mokyklos berniukams teko žaisti su Simno gimnazijos ir Krokialaukio vidurinės mokyklos moksleiviais. Po įtemptos kovos savo pogrupyje užėmė antrąją vietą. Todėl mūsų mokyklos komandai dėl 3-4 vietos teko žaisti su Pivašiūnų vidurinės mokyklos moksleiviais. Ir galutinėje įskaitoje Daugų Vlado Mirono vidurinės mokyklos moksleivių komanda liko trečia.

Mokyklos garbę gynė Lukas Vaitulionis, Valius Juonys, Rimas Kazlauskas, Tamulionis Mantas, Aleksevičius Gytis, Čepulis Algis, Čepulis Svajūnas, Bielinis Paulius, Milius Svajūnas ir Ignas Keršys. Berniukai buvo apdovanoti medaliais, Padėkos raštais ir į mokyklą parvežė taurę. Geriausiu komandos žaidėju pripažintas Lukas Vaitulionis. Šaunuoliai !!!

Kitą ketvirtadienį - lapkričio 25 d. - savo jėgas išbandys kvadrato žaidėjos mergaitės.

Linkime ir joms sėkmės !

Kūno kultūros mokytoja

Marina Juonienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos