Intensyvusis savaitgalis

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-10-18
  • Kategorija: Renginiai

Mūsų mokyklos mokiniai tokie iniciatyvūs, kūrybiški ir drąsūs, kad veiklos turėjo visas septynias savaitės dienas. Penktadienį keliavo į Alytų, ten jų laukė projektas „Europos debatai“, o sekmadienį su tikybos mokytoja Virginija vyko į Kauną, ten dalyvavo Atsinaujinimo dienoje tema „Apie šventąją komerciją“. Vienuoliktokės Gintarės irgi laukė staigmena. Konkurse „Gražiausia Dzūkaitė – 2010“ ji užėmė garbingą antrosios „Vice Mis“ titulą.

Projektas „Europos debatai“

Į šį renginį vyko dvidešimt mūsų mokyklos 10-12 klasių mokinių. Juos lydėjo direktoriaus pavaduotoja Vida Kalmatavičienė ir istorijos mokytoja Lina Katalynaitė. Mokiniai išklausė paskaitą ir pamatė debatus. Jiems tai puiki galimybė plačiau susipažinti su Europa ir pasirengti kitam etapui.

Svarbu išsirinkti puikią komandą ir pasirengti būsimoms kovoms. Linkime puikių rezultatų. Žinome, kad jūs būsite geriausiJ Apie šventąją komerciją

Jaunimui aktualu ne tik sportuoti, domėtis Europa, keliauti, bet ir mąstyti. Puikią progą pamąstyti apie save, aplinką, religiją suteikė renginys, skirtas Atsinaujinimo dienai.

„Tik proto ir tikėjimo apšviesta meile galima pasiekti vystymosi tikslus, turinčius žmogiškąją ir sužmoginančiąją vertę“,- tokią būtų galima padaryti išvadą pabuvus minėtame renginyje. Įdomu tai, kad paskaitas apie tikėjimą, moralę skaitė ne tik dvasininkai, bet ir ŽŪB „Nematekas“ verslininkai Egidija ir Kęstutis Vaicekauskai.

Dar būtų galima pacituoti Popiežių Benediktą XVI

Dalijimosi gėrybėmis bei ištekliais, iš kurio kyla autentiškas vystymasis, neįmanoma laiduoti vien technine pažanga ir išskaičiavimu paremtais santykiais, tai pasiekiama tik meile, blogį nugalinčia gerumu, ir atveriančia žmones sąžinės bei laisvės abipusiškumui“. Konkurso „Gražiausia dzūkaitė – 2010“ nominantė

Sekmadienį į miestelio centrą įvažiavo limuzinas. Jis atvežė konkurso „Gražiausia dzūkaitė – 2010“ nugalėtojas. Mums didelė garbė, kad mūsų mokyklos vienuoliktokė Gintarė Savilionytė išrinkta antrąja „Vice Mis“.

Plačiau apie šį renginį skaitykite www.danielius.net

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos