„Esu toks. Gelbėti?“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-10-27
  • Kategorija: Renginiai

Vyresnieji mūsų mokyklos mokiniaiJustiną, be abejo, prisimena. Jis - muzikalus, kūrybingas, mėgsta tai,kas yraekstremalu ir verčia savo organizmą išskirti kuo daugiau adrenalino (tai galima pastebėti ir filmuke, kuriame jis atlieka pagrindinį vaidmenį),taip patdomisi fotomenu ir filmavimu.

Galime džiaugtis ir jo darbu - filmuku, kuriame pasakojama apie niūroką, slogią jaunuolio emocinę būseną, iš kurios jis išsivaduoja atradęs įdomią, įtraukiančią veiklą. Iš pradžių Justas ketino kurti filmuką apie jaunimo subkuktūrą, gatvės kultūrą, bet išėjo kiek kitaip... Filmuoti Justui teko pačiam,oį pagalbą kviestis tiekmūsų mokyklos dramos mokytoją Žiedūnę, tiek Liną Laugalį (buvęs mūsų mokyklos mokinys, dabar - profesionalus laidų Baltijos TV montuotojas).

Galima net neabejoti, jog kūrybingam ir filmuoti mėgstančiam Justui patiko kurti šį filmuką. O žinia tokia, jog darant tai, kas tau teikia malonumą, dažniausiai pavyksta ir būna pastebėta. Prieš akis turime įrodymą: Justino darbas buvo gerai įvertintas kino profesionalųir pateko į „Sidarbinį“ septintuką. Norsšiąžinią autorius sutiko gan santūriai (pasak jo paties, nebuvo didelio „vauuu...“), tačiau žinoti, jog tavo darbas neliko nepastebėtas ir neįvertintas, be abejo, malonu.

O dabar kviečiame pasižiūrėti šį Justino filmuką :)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos