Renginys Vaikų gynimo dienai

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-06-02
  • Kategorija: Renginiai

Draugai – lyg tylūs angelai...

Mokykloje nuo ankstaus ryto prasidėjo šis prasmingas renginys. Jau iš anksto buvo numatytos ir aptartos erdvės. Į jas ir rinkosi 5-9 klasių mokiniai. Veiklas, kurias atliko klasių komandos, turėjo pavadinimus „Skulptoriaus dirbtuvės“ (koordinatorė– Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro stebėsenos specialistė Jolanta Jakubauskienė), „Žaidimų aikštelė“ (koordinatorė - Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro vaikų ir jaunimo specialistė Dovilė Rimašauskienė), „Užduočių kambarys“ (koordinatorė - Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos specialistė Asta Lugauskienė), „Draugystės kambarys“ (Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos stiprinimo specialistė Raimonda Zakaravičiūtė) ir „Kino salei“ bei „Išbandymų laboratorijai“ vadovavo Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė Dalia Kitavičienė.

Visos veiklas išbandė klasių komandos. Išmoko nusipinti sau ir savo draugams juosteles, mokytojams prigamino vėliavėlių. Mokytojai irgi neliko skolingi - kiekvienas renginio dalyvis gavo rankų darbo skirtuką į knygą.

Kaip JUMS sekėsi, ar tokie renginiai reikalingi, prasmingi? Rašykite komentarus. Jeigu patiko šiosįvairiosveiklos, jų bus ir ateityje.

Taip pat

Mokiniai iš skiautelių rišo Draugystės juostą. Mūsų mokyklos mokiniams pavyko surišti 5 metrus 25 centimetrus. Visos juostos, kurią rišo viso rajono mokiniai, bendras ilgis 193 metrai 80 centimetrų.

Draugystės juosta mūsų mokyklos stadione – tai šio prasmingo renginio kulminacija. Ja apsijuosė 86 mūsų mokyklos mokiniai, mokytojai.

Nuotraukos Raimundo Jomanto ir Indrės Ožalinskaitės.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos