MOKOMĖS SAVOJE MOKYKLOJE

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-06-21
  • Kategorija: Renginiai

MOKOMĖS SAVOJE MOKYKLOJE: „ŠIUOLAIKINĖ PAMOKA. JOS ORGANIZAVIMAS IR VERTINIMAS“

Daugų Vlado Mirono vidurinėje mokykloje pedagogų kvalifikacijos kėlimas ir mokymasis savoje mokykloje tampa gražia tradicija. Mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Vida Kalmatavičienė ir geografijos mokytoja ekspertė Ona Gustaitienė parengė kvalifikacinę programą „ Šiuolaikinė pamoka. Jos organizavimas ir vertinimas“. Ši programa skirta ne tik mokytojams, bet ir mokyklų vadovams.

Į seminarą mokykloje susirinko gausus būrys pedagogų. Seminaro dalyviai pagilino žinias apie šiuolaikinę pamoką ir jai keliamus kokybės reikalavimus, patobulino profesines ir bendrąsias kompetencijas. Mokytojai, dirbdami grupelėse, kūrė pamokų modelius, juos pristatė, diskutavo, dalijosi gerąja darbo patirtimi, stebėjo Lietuvos respublikos mokytojų video pamokas (Mokyklų sėkmės istorijos), jas analizavo ir vertino.

Šypsenos veiduose ir vienų kitiems ištarti padėkos žodžiai – tai didžiausias atlygis už prasmingai praleistą metodinę dieną drauge.

„Niekas nežino tiek daug, kad negalėtų pasimokyti iš kito ir niekas nežino tiek mažai, kad negalėtų pamokyti kito“, - tai esminė nuostata, kuria vadovaujasi mūsų mokyklos mokytojai.

Mūsų vertybės: PASITIKĖJIMAS, PARAMA, PAGARBA.

Daugų Vlado Mirono vidurinės mokyklos metodinės tarybos pirmininkė Seminaro akimirkos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos