Ketvirtokai Indėnų kaime

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-06-08
  • Kategorija: Renginiai

Atostogos jau po truputį įsibėgėja, ketvirtokai ilgiau pamiega, lepinasi saulės voniomis, maudosi, žodžiu, atostogauja visu 100 procentų. Tačiau retkarčiais prisimena mokyklą, tikimės, kad užsuka ir į šį internetinį puslapį. Mes norime Jus dar kartą sugrąžinti į tas dienas, kurios buvo nepakartojamos, saulėtos ir kupinos gerų emocijų. Linkėjimai visiems, visiems:)))

Prisiminimai, kurie sušildo...

Mūsų mokyklos ketvirtokai, baigiantis mokslo metams, kartu su savo mokytojomis lankėsi Indėnų kaime, kuris yra Vievio rajone. Ten juos vedini šunimis pasitiko Jolanta ir Henrikas - šeimininkai. Pirmiausiai jie aprodė savo augintinių gardus. O jų ten net 22. Leido juos pavedžioti, pažaisti. Jie pasakojo, kad žiemą šunys kinkomi į roges ir vežioja žmones. Pavasarį ir vasarą sulaukia nemažai smalsuolių.

Vėliau šiek tiek apsipratę mokiniai pasidalijo į dvi komandas. Pirmoji komanda pasivadino ,,Ereliais“, antroji - ,,Taikliąja akimi“, susigalvojo šūkius, veidus išmargino skirtingais raštais... O tada prasidėjo linksmybės - varžybos, estafetės, šaudymas iš lanko, šaudymas per vamzdį iš strėlyčių, taikos pypkės rūkymas, įvairūs vado galvosūkiai, dešrelių ant laužo kepimas ir vaišės.

Mokiniai taip įsilinksmino, kad net nepajuto lietaus. Kviečiame visus prisiminti ir dar kartą sugrįžti į akimirkas, kurios buvo kupinos gerų emocijų.

P.S. Būtinai atsiliepkite!!! Linkėjimai nuo mokytojų Vitos ir Jurgitos. Lepinkitės. Vasara – jūsų. Jūs – vis dar mūsųJJJ

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos