"Idėjų diena" mokykloje

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2009-11-09
  • Kategorija: Renginiai

Šeštadienį, lapkričio 7 dieną, mūsų mokykloje, kaip ir visoje Lietuvoje, vyko renginys „Idėjų diena“. 11valandą į mokyklos „Savą kampą“ sugužėjo įvairaus amžiaus mokiniai bei Mokinių Tarybos nariai.

Pirmiausia susirinkusieji buvo suskirstyti į grupeles. Renginio organizatorius Ignas Každailis supažindino su dienos programa, užduočių temomis bei visa darbo eiga. „Idėjų dienos“ tikslas - siūlyti savo idėjas bendruomenei ar visai šaliai aktualiais klausimais. Diskusijų temos buvo sugrupuotos į kelis blokus: sveikatos, sporto, laisvalaikio, ekologijos, taip pat šeimos planavimo, gerovės, auklėjimo ir švietimo, vertybių ugdymo bei verslumo, mokslo ir pažangos, kultūros ir meno. Idėjų kūrimas vyko „spalvotų mąstymo akinių, minčių lietaus“ metodu. Po ilgų valandų trukusio darbo, buvo pristatytos kiekvienos grupės idėjos, jų sprendimo būdai. Bėgant paskutiniosioms renginio akimirkoms, Ignas dalyviams įteikė atminimo dovanėles ir tarė padėkos žodį, pranešdamas džiugią naujieną – Daugų Vlado Mirono vidurinė mokykla buvo aktyviausia visoje Alytaus apskrityje ir pralenkė kitus miestus ir miestelius.

Dėkojame visiems, nepagailėjusiems laisvo laiko bei šeštadienio popietę praleidusiems kartu su mumis. Tikimės, kad išsakytos idėjos pasieks aukščiausius valstybės valdymo organus ir bus įgyvendintos.

„Idėjų dienos“ akimirkos pro fotoobjektyvą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos