Vasara aktyviai 2019

Gimnazijoje rugpjūčio 19-23 d. vyko 5-8 kl. mokinių užimtumo programa „Vasara aktyviai 2019“.  Tai bendras gimnazijos mokytojų komandos darbas, kuris tęsė praeitais metais vykusios vasaros užimtumo programos „Vasara aktyviai“ veiklas.

Pirma stovyklos diena buvo skirta tyrinėjimams. Mokiniai, vadovaujami mokytojų Danutės Zarauskienės, Rimos Kriptavičienės, Rūtos Juonienės aiškinosi kaip tiekiamas ir valomas vanduo Dauguose, nustatinėjo vandens kokybę. Antrą dieną mokiniai dalyvavo veiklose, skirtose senovės dzūkų amatų, tautodailės pažinimui. Su mokiniais dirbo mokytojos Raimonda Šilalienė, Rasa Aleksandravičienė, Alvyra Mikailionienė. Trečia diena buvo skirta sportinei veiklai. Su mokiniais bendravo ir įdomius užsiėmimus pravedė Alytaus r. savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistės, mokytojai Algis Cincilevičius ir Marina Juonienė. Krašto pažinimo dieną mokiniai kartu su mokytojomis Gitana Ivanauskiene ir Sigita Juškevičiene lankėsi Merkinės krašto muziejuje, keliavo po Varėnos rajoną. Paskutinę stovyklos dieną mokiniai turėjo galimybę pailsėti Druskininkų vandens pramogų parke. Mokinius į vandens parką ir po pačius Druskininkus lydėjo mokytojos Virginija Svinkūnienė ir Daiva Laniauskienė.

Nors stovykla buvo finansuota Alytaus rajono savivaldybės, tačiau stovyklos veiklų  finansavimui didelę paramą skyrė UAB „Infes“, UAB „Eltaka“, UAB „Lankava“. Visiems rėmėjams tariame nuoširdų ačiū už turiningai, linksmai ir naudingai praleistą vasaros savaitę.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos