Šeimos šventė Alovės pagrindinio ugdymo skyriuje

  • Paskelbta: 2018-05-18
  • Kategorija: Renginiai

  2018 05 17 dieną į Šeimos šventę, kurią organizavo Alovės pagrindinio ugdymo skyriaus metodinė Menų grupė, tėvai rinkosi dar anksti ryte- juk jų mažieji turėjo dainuoti ir deklamuoti.

  Šventę pradėjo ir susirinkusią mokyklos  bendruomenę pasveikino skyriaus vedėja Loreta Alksninienė, taip pat  Alovės seniūnė  Irma Stenionienė. Ji sakė, kad ši ugdymo įstaiga jai panaši į bičių avilį, kur kiekvienas bendruomenės narys prisideda kurdamas puikius tarpusavio santykius, mokydamas ir globodamas kiekvieną mokinį,  gražindamas mokyklos aplinką, ,, nešdamas medų“.

  Renginyje ne tik mokyklos  mokiniai eilėraščiais ir dainomis džiugino susirinkusias šeimas, bet ir  svečiai: Alytaus vokalinė studija ,,Boružėlė“ (vadovė Raimonda Remeikienė) , Alytaus Šaulių namų dramos teatras (vadovė Alma Purvinytė), jų kūrybinis darbas slovakų pasakų motyvais ,,Veidas“ žavėjo improvizacine žaisme.

  Šeimos šventė mokykloje yra tradicinė, tačiau kiekvienais metais ji suspindi naujomis spalvomis, nes mokykla tai namai, kuriuose norisi būti.

Alovės pagrindinio ugdymo skyriaus informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos