Daugų Vlado Mirono gimnazijos trečiokai renginyje „Pradinukadienis“

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2018-04-22
  • Kategorija: Renginiai

              Daugų Vlado Mirono gimnazijos buvusi mokinė Ligita Lesniauskaitė, sėkmingai studijuojanti ir jau bebaigianti Lietuvos Edukologijos Universitetą, mūsų gimnazijoje atliko praktiką. Šio Universiteto ketvirtakursės pakvietė trečiokus į jų organizuojamą renginį „Pradinukadienis“. 

            Balandžio 18 dieną į Vilnių sugužėjo trečiokai iš Vilniaus Šeškinės pradinės mokyklos, Vilniaus Genio progimnazijos, Klaipėdos Versmės progimnazijos, Panevėžio Kazimiero Paltaroko gimnazijos. Renginys prasidėjo mokinių prisistatymu „Mes po 20 metų“. Buvo surengta mokinių piešinių paroda „Laiko mašina“.  Po prisistatymo vyko linksmosios sportinės estafetės. Kiek pasistiprinę ir pailsėję, vaikai atliko įvairias veiklas stotelėse: „Šokio studija“, „Robotika“, „Priešistorinė“, „Laikmečio“ ir „Gamtos mokslų“.

           Mokinių vikrumas sportinėse varžybose, puiki nuotaika šokio sūkury, aštrus protas keliaujant labirintais, gamtos tyrinėjimo įgūdžiai ir išmanumas robotikos pasaulyje suteikė šventei energijos ir spalvų. Visi mokiniai buvo apdovanoti diplomais ir saldžiomis dovanėlėmis. Po renginio apsilankėme universiteto oranžerijoje, susipažinome su egzotiniais augalais ir jų priežiūra.

         Pasisėmę gerų emocijų, įspūdžių,  naujų idėjų, turiningai praleidę laiką, grįžome namo.

 

Trečiokų mokytojos Raimonda Šilalienė ir Danutė Jakubavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos