Konkurse apie tėvynę laimėta I vieta

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-03-08
  • Kategorija: Renginiai

Konkurse „Kalbėkime apie Tėvynę teisingais žodžiais"

Kovo 7 ddieną Alytaus r. meno ir sporto mokykloje vyko viktorina „Kalbėkime apie Tėvynę teisingais žodžiais". Šis konkursas skirtas Lietuvos nepriklausomybės paminėjimui. Jame dalyvavo 4-5 klasių mokiniai iš Alytaus rajono. Konkursas prasidėjo komandų prisistatymu. Trys komandos susirungė labai aktyviai. Užduotys nebuvo lengvos reikėjo daug žinoti ir išmanyti. Dalyviai atsakinėjo į klausimus apie sporto, meno ir muzikos aktualijas, turėjo atpažinti žymius Lietuvos menininkus, sportininkus, muzikantus, įvardinti grojamus kūrinius ir jų autorius, inscenizuoti įvairias situacijas gestais ir mimika, kalbėti tarmiškai... Bet mokiniai ne tik rungtyviavo, jie ir draugavo, bendravo.

„Mironiečiai"- mūsų gimnazijos mokinių komanda - demonstravo puikias žinias ir pirmavo visose rungtyse. Nuo jų mažai atsiliko „Mygtukai" -mokiniai, atstovavę Alytaus r. meno ir sporto mokyklai. Tretieji liko Krokialaukio Tomo Noraus Naruševičiaus gimnazijos mokiniai.

Sveikinu Emiliją Degėsytę, Urtę Baliukynaitę, Redą Zaliecką, Skaistę Makselytę ir Augustę Bulvinaitę! Savo žiniomis jie buvo nepralenkiami!

Mokytoja Oksana Miliauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos