Susitikimas su Alytaus rajono meru Algirdu Vrubliausku

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-01-09
  • Kategorija: Renginiai

Susitikimas su Alytaus rajono savivaldybės meru Algirdu Vrubliausku

Kam ir kiek savivaldybė išleis pinigų?

Siekdama paskatinti gyventojus domėtis savivaldybės teikiamomis paslaugomis, atliktais ir planuojamais darbais, Alytaus rajono savivaldybė kviečia į susitikimus. Juose žmonės galės ne tik išklausyti informaciją, bet ir teikti pasiūlymus planuojamam šių metų biudžetui.

Susitikimuose su rajono gyventojais dalyvaus savivaldybės vadovai, skyrių vedėjai. Pirmieji vyks Krokialaukio ir Simno seniūnijose sausio 5 d.

Susitikimus su gyventojais dėl savivaldybės atliktų ir planuojamų darbų, sudaromo biudžeto ne pirmi metai inicijuoja Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas. „Susitikus su žmonėmis išgirsti jų nuomonę ir pageidavimus, pajunti nuotaikas, sužinome apie problemą, kartu randame būdą jai spręsti", - sako rajono savivaldybės meras A. Vrubliauskas.

Meras kviečia rajono gyventojus domėtis savivaldybės darbais ir teikti pasiūlymus. „Labai norėtųsi, kad į susitikimus ateitų ir savivaldybės įstaigų darbuotojai, ir kuo daugiau vietos gyventojų, kurie geriausiai žino aktualijas, problemas ir lūkesčius, ko bendruomenėms labiausiai trūksta ir kaip jie įsivaizduoja savo gyvenamąją aplinką", - sako meras A. Vrubliauskas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos