Krepšinis Dauguose

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-10-11
  • Kategorija: Renginiai

Daugų krepšinio komandos „Daugai“, dalyvaujančios Lietuvos mažųjų miestelių krepšinio lygoje, ketvirtasis sezono atidarymas įvyko šį šeštadienį Daugų Technologijų ir verslo mokyklos sporto salėje. Į pirmąją treniruotę susirinko didesnė dalis krepšininkų, kurie jau ne pirmas sezonas rengiasi atstovauti Daugų komandai ir neformalaus vaikų švietimo grupė – Daugų Vlado Mirono gimnazijos jaunieji krepšininkai, kuriems suteikta teisė ir galimybė jau dabar papildyti komandos gretas ar pasiryžusiems ateityje atstovauti šiai komandai.

Pasikalbėję apie artėjantį sezoną, aptarę mūsų siekius ir tikslus, pasimankštinę ir apšilę, įvairiom sudėtim, skirtingais penketukais, entuziastingai žaidėme krepšinį. Visi vyresni ir jaunesni turėjo galimybę parodyti kaip jie pasiruošę, kaip patobulėję...

Džiugu, kad Alytaus rajono savivaldybė, finansiškai remia šį krepšinio projektą. Gautos lėšos leidžia sumokėti startinį Lietuvos mažųjų miestelių krepšinio lygos mokestį, išsinuomoti Daugų Technologijų ir verslo sporto salę. Aišku, kad norint turėti pajėgesnių krepšininkų ir siekti aukštesnių rezultatų, reikėtų daugiau rėmėjų. Minčių ir pamąstymų ateičiai yra. Neformalųjį vaikų švietimo būrelį, finansuojamą savivaldybės, lanko virš trisdešimt gimnazijos mokinių, kuriuos treniruoja Andrius Jakimavičius, kartu esantis ir Daugų „Daugai“ komandos kapitonu.

Lietuvos mažųjų miestelių krepšinio lygos 2016–2017 metų sezonas startuoja spalio pabaigoje, jis bus XIX-asis lygos istorijoje. Ten bus ir komanda Daugų „Daugai“.

Treneris Almantas Jakimavičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos