Gimnazijos prezidento rinkimai. Agitacija

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-09-19
  • Kategorija: Renginiai

Aš - Greta Chaškausaitė, mokausi IIIag klasėje,

esu veikli, kūrybinga, mėgstanti naujoves ir kaitą, turinti idėjų bei nebijanti pokyčių. Į pasaulį žvelgiu pro rožinius akinius! Kaip ir sakiau, esu veikli ir kūrybinga, tad nuolat galvoju, kur galėčiau save realizuoti, ir štai pasitaikė puiki proga išbandyti savo jėgas Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokinių prezidento (-ės) rinkimuose. Manau, tai puiki proga dar geriau pažinti gimnazijos mokinius bei stiprinti ryšį su mokytojais. Prezidento rinkimų pergalė būtų puiki galimybė atskleisti, ką aš gebu, ką daliu padaryti dėl savo gimnazijos. Esu tvirtai pasiryžusi išklausyti jūsų norus ir prisidėti prie jų įgyvendinimo.

Sveiki, esu Gabija Gudaitytė,

mėgstu dainuoti, groti pianinu, leisti laisvalaikį su draugais, dalyvauti mokyklos veikloje. Esu labai laiminga, kad atėjau į šią gimnaziją. Labai noriu jums padėti dar įdomiau gyventi gimnazijoje, esu pasirengusi ginti ir išklausyti jūsų pasiūlymus.

Mokausi devintoje klasėje ir būtent dabar nusprendžiau kandidatuoti į Gimnazijos Prezidentus. Manau, ketveri metai yra puikus laikas spręsti visus gimnazijos reikalus ir įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Kai tik pradėjau mokytis šioje gimnazijoje, pamėgau ne tik dalyvauti jos renginiuose, bet ir organizuoti juos. Kitaip sakant, stengiuosi aktyviai dalyvauti mokyklos tarybos veikloje.

Tikiuosi visų Jūsų palaikymo rinkimuose.

Esu Elonas Sabandirovas,

mokausi antroje gimnazinėje klasėje. Kandidatuoju gimnazijos prezidentų rinkimuose, nes manau, kad turiu tinkamų charakterio savybių tapti mokinių lyderiu.

Padarykim mokyklą vėl nuostabią!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos