Mažųjų velykėlės

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-04-11
  • Kategorija: Renginiai

Mažųjų velykėlės

Atvelykis- pirmasis sekmadienis po Velykų, aštuntoji diena po Kristaus prisikėlimo, užbaigianti velykinę savaitę, dar kitaip vadinama Velykėlėmis, nes labai mėgstama vaikų.

Jaunieji mokinukai buvo supažindinti su Atvelykio tradicijomis, išmoko, kaip reikia kiaušiniauti ir kartu su gimnazijos mokomosios mokinių bendrovės "Lucky9" nariais žaidė linksmus žaidimus ir spėliojo sudėtingas mįsles. Žaidimų nugalėtojai laimėjo gerus, vertingus prizus - knygeles, liudijančias mūsų tikėjimą.

Žaidimų prisižaidę ir mįslių prisispėlioję pradinukai margino Velykinį margutį. Ir iš tikrųjų jų kūrybiniai darbai labai pribloškė ir nustebino! Margučiai atrodė fantastiškai! Galiausiai šventė pasiekė aukščiausią įtampos tašką - atėjo metas rinkti patį spalvingiausią ir originaliausiai numargintą kiaušinį. Tačiau išrinkti vieną buvo pernelyg sunku, todėl nusprendėme apdovanoti visus!

Vaikų veiduose atsispindėjusios nuoširdus džiaugsmas... Kūrybiniai darbai parodė, kad šventė jiems labai patiko ir buvo sėkminga.

Greta Jarmalavičiūtė Ibg

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos