Gimnazijos MMB Dzūkijos regiono mugėje

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-04-11
  • Kategorija: Renginiai

Gimnazijos MMB Dzūkijos regiono mugėje

Balandžio 8 dienąAlytaus prekybos centre „RIMI" vyko Dzūkijos regiono mokomųjųmokiniųbendrovių (MMB) mugė. Į prekybos centrą sugužėjo net 20 bendrovių iš įvairių Dzūkijos kampelių:Alytaus, Alytaus raj., Lazdijų ir Druskininkų. Jaunimas tikrai nustebino pristatydami savo inovatyvias, išskirtines ir tikrai nevaikiškas idėjas! Vienos bendrovės gamina vonios bombas, kitos užsiima mobiliųjų aplikacijų gamyba, o kitos netgi pardavinėja koncervuotą orą!

Mūsų gimnazistai taip pat konkuravo dėl geriausios bendrovės vardo. Į mugę važiavo keturios mokomosios bendrovės: "Orchy"(drabužių siuvimas), "Golden hands" (aksesuarų gamyba), "Y-art" (portretų, logotipų kūrimas) ir "Lucky9"(renginių organizavimas). Bendrovės mugėje pardavinėjo savo gaminius, domėjosi kitų MMB verslo idėjomis, prekyba bei produkcija, bendravo su patyrusiais verslininkais ir kritikais, kurie vertino jų veiklą. Vėliau vyko apdovanojimai ir buvo apdovanotos bei nominuotos vertintojų nuomone geriausios MMB. "Y-art" sekėsi geriausiai, ši bendrovė laimėjo net kelių kategorijų prizus! Jai įteikta nominacija už jaunatvišką veržlumą, o vėliau šios bendrovės prezidentė Greta Krūkonytė buvo pripažinta lydere ir gavo kvietimą prisijungti prie Junior Achievement Alumni klubo. Už abu šiuos apdovanojimus buvo gauta naudingų prizų.

Kiti taip pat liko nenuskriausti, gavo neįkainojamų patarimų, pasiūlymų, kaip plėstis, tobulėti ir išvystyti verslą dar besimokant mokykloje.

Dėkojame už galimybę pasisemti naujos patirties, idėjų. Ši mugė ne pirma ir ne paskutinė, o apie mūsų bendroves Jūs dar išgirsit!

Greta Jarmalavičiūtė (Ibg), Greta Krūkonytė (IIag)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos