Edukacinė programa „Gamta - visų namai"

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-04-18
  • Kategorija: Renginiai

Edukacinė programa „Gamta - visų namai"

Balandžio 15 dieną Daugų Vlado Mirono gimnazijoje apsilankė medžiotojų klubo ,,Daugis" nariai: Ramutis Matulevičius, Ilmantas Sadauskas, Mantas Ragožius, Mantas Dabravolskas ir Algis Petružis. Jie pasakojo mokiniams apie klubo veiklą, apie tai, kokia svarbi žmogui gamta, supažindino su medžiojimo reikalavimais, paaiškino, kodėl kartais svarbu ir net būtina medžioti. Tarp mokinių ir medžiotojų užsimezgė šiltas ir įdomus pašnekesys.

Po pokalbio 4a mokiniai su mokytoja Vita Vitkauskiene ir pavaduotoja ūkio reikalams Asta Turskiene mokykliniu autobusu vyko į Daugų seniūnijos mišką prie Majako kalno. Miške mokiniai su medžiotojais iškėlė 20 inkilų, stebėjo žvėrių pėdsakus, rinko šiukšles.

Padirbėję visi sugrįžo į medžiotojų klubą ,,Daugis". Mokiniai prisijungė prie Lietuvoje vykusios medelių sodinimo akcijos ir prie medžiotojų klubo pasodino eglaičių. O paskui, besivaišindami medžiotojų paruoštu žvėrienos plovu, linksmai dalinosi dienos įspūdžiais ir patyrimais. Tokia graži ir prasminga popietė, ugdanti žmoguje meilę gamtai.

Pradinių klasių mokytoja A.Vitkauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos